Mijn magische pad

Lachen - liefde - leven: in willekeurige volgorde. Een van deze termen kleurt altijd mijn dag. Van kinds af aan heb ik altijd al geweten dat er meer tussen hemel en aarde is. Ik voelde, hoorde en zag magie die niet door anderen werden waargenomen. Ik ben er vroeger heel vaak bang voor geweest.

 

Voor de liefde ben ik naar Gelderland verhuisd. Samenwonen, drie kinderen, aarden op een nieuwe plek. Grote veranderingen met veel impact. 

Ik begon met een cursus Mindfulness waarbij ik meer contact met mijn innerlijk zelf leerde te maken. Juist de stilte op te zoeken, het gekwatter en gekwebbel aan gedachten en beperkingen op een wolk te zetten en voor even laten zweven. Op het gebied van werk ging ik weer leren en veranderde ik van baan. Ik leer nog elke dag en merk dat dit nooit stopt. 

 

Ook mijn leven kent donkere periodes. In 2021 hebben wij na een paar intense en liefdevolle maanden mama bijgestaan toen haar ziel haar lichaam verliet. Na haar overlijden switchte ik van baan en kwam ik in een warm bad terecht met zoveel gelijkgestemden. Je zielsmissie ontdekken, je eigen levenspad nemen, naar je intuïtie luisteren en hierop werkelijk vertrouwen. Thema's die mijn hart doen smelten en openen.

 

De geboorte van onze kinderen, mijn lief die altijd juist mijn pad kruist al ik hem nodig heb, mijn moeder die overleden is. Veranderingen die mij doen beseffen dat er parallelle werelden zijn waartussen wij ons bewegen vol liefde en sereniteit. Dat magie echt is, net zo gewoon als wandelen, zien, (be)leven.

 

Op pad gaan, op beurzen staan, in contact komen met gelijkgestemden. Alles voelt als een groot thuiskomen in wie ik ben en wat ik mag doen. Wat ik ook doe: ik doe alles vanuit liefde en met veel enthousiasme en betrokkenheid. Ik ben er klaar voor. Wat leuk dat je hier bent. Ga je met mij mee op reis ♥️