Intuïtieve tarot reading

Het leggen van tarotkaarten is een eeuwenoud gebruik maar nog steeds actueel om inzichten en antwoorden te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. De kaarten zijn een weerspiegeling van hetgeen waar je onbewust en vanuit je ziel mee bezig bent. Durf jij te kijken? 

 

Tarieven tarot reading

Je bent welkom voor een consult bij mij aan tafel. Je kiest een deck, trekt hier een aantal kaarten uit. En aan de hand van je vraag geef ik je intuïtief antwoorden en inzichten om je verder op pad te helpen. 

 

Wil je een korte reading of een check wat je doelen en inzichten zijn die je op korte termijn kunnen helpen? Boek dan een 3 kaarten consult. Je stelt mij je vraag per e-mail. Met deze vraag in gedachten trek ik 3 kaarten en je ontvangt een e-mail met een persoonlijke boodschap en uitleg.

 

Elke maand gebruik ik hier een ander deck voor. Het deck van de maand december zijn de intuïtiekaarten van Mafalda Pinto Leite.

Passie voor tarot

Dit is zowel voor jou als voor mij een bijzonder avontuur. Waarbij ik heel dankbaar ben dat je je reis samen met mij wilt delen. Een reading die ik voor je doe is er eentje puur voor jou. Een cadeau voor jezelf, een liefdevol moment om te koesteren wie je bent, wie je mag zijn waarbij je heel trots mag zijn op alles wat je tot nu bereikt hebt.

 

Er is geen goed of fout in je reis. Alles mag er zijn. Alles wat je nodig hebt komt altijd op dat ene moment op je pad. Om ervan te leren, om van te genieten of om er gewoon te mogen zijn.

Wanneer je de tarot legt / laat leggen, houd er rekening mee dat je antwoorden krijgt die in verband staan met je energie, jouw mentale staat, de gebeurtenissen die op dat moment in jouw leven zijn en vele andere dingen. 

Wat je niet wilt delen, dat zal ook niet in de tarot kaarten verschijnen. Hoe meer jij je opent en de energie van inzichten van de tarot ontvangt, hoe meer antwoorden je kunt krijgen. Het is een magisch proces.

 

Je toekomst ermee voorspellen kan niet, daar is het ook niet voor bedoeld. Het leggen van tarot kaarten is echt een moment opname. Elke kaartlegging is uniek, net zoals jij dit bent.

 

Disclaimer: ik doe geen legging voor een ander dan degene die bij mij aan tafel zit. Ook geef ik geen medische of gezondheidsadviezen. Raadpleeg hiervoor een specialist.

 

Tarot reading boeken

Je mag mij appen en bellen voor meer informatie of als je gewoon even met mij wilt kennismaken. Ik begrijp heel goed dat een eerste kaartlegging best spannend kan zijn. Dat vond ik ook.

 

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06 - 13 99 63 93.

Locatie reading

Een reading vindt persoonlijk plaats bij mij in Zevenaar. Wanneer, om wat voor een reden dan ook, je liever online een reading wilt, dan is dit ook mogelijk. Geef dit aan wanneer je een reading boekt.