Reiki behandeling

Even een moment van rust en pure ontspanning. Je gedachten en alles wat nog moet op een wolkje zetten en voor even laten wegdrijven. Een uur de klok stilzetten, aandacht voor jezelf en je lichaam nemen, luisteren naar wat jij nodig hebt om op te laden.


Reiki energie

Tijdens een Reiki behandeling werk ik met de universele energie die overal aanwezig is. Misschien herken je dit wel: je stoot je en je legt er uit comfort of verlichting even je hand erop. Je merkt dat dit moment van aandacht de pijn verzacht en de eerste pijn langzaam wegtrekt. Dit is een vorm van Reiki. Door de aandacht die je aan de pijnlijke plek geeft, er warmte, licht en liefde aan geeft, dan verlicht je de pijn. Het is geen wondermiddel wat direct alle pijn doet verdwijnen. Het maakt het dragen van de pijn makkelijker om mee om te gaan.

Tools en technieken

Edelstenen, aurasprays, orakelkaarten en een gezonde portie nuchterheid maken een Reiki behandeling bij mij eentje om zelf te ervaren. Dit is zowel voor jou als voor mij een bijzonder avontuur. Waarbij ik heel dankbaar ben dat je je reis samen met mij wilt delen.

Je mag je kleding aanhouden, Reiki is laagdrempelig toegankelijk en als je zelf een healer bent is dit een fijn moment om je eigen energie even energetisch aan te vullen. 

 

Boeken Reiki behandeling 

In mijn agenda staan opties en tarieven vermeld. Komt een andere dag of tijd je beter uit? App mij!

Locatie behandeling

Je bent welkom in mijn praktijk in Zevenaar. Het adres ontvang je bij de boeking.