Holistic pulsing

Masseren door middel van holistic pulsing. De techniek die ik vanuit de opleiding holistisch masseur gebruik. Maar wat is holistic pulsing?

 

Holistic pulsen is een zachte en liefdevolle manier van lichaamswerk. Met mijn handen breng ik je lichaam, je ligt gekleed op tafel, rustig in een continue beweging. Dit heet een puls. Ik stem af op jou, luister en kijk welk ritme de puls van je lichaam heeft en werk met jou vanuit dit ritme.

 

Door deze pulserende beweging en de liefdevolle en zachte aandacht voor de onderdelen van je lichaam die ik masseer, kom je tot diepe rust in je lichaam. Het kan gebeuren dat wij eventuele blokkades tegen komen die op een zachte manier los gemaakt worden en tot uiting mogen komen. Je lichaam geeft het zelf aan en ik bespreek met je of het je wel of niet wilt delen. De keuze ligt altijd bij jou.


Mijn basis voor de massage ligt op het gebied van pure ontspanning, een moment voor jezelf, lichamelijk bewustwording. Zodat jij je weer meer in je eigen lichaam voelt, van je afschudt wat niet meer nodig is en je je mag opladen. Of juist even helemaal te nietsen en er te mogen zijn.

 

Kennismaking met holistic pulsing massage

Nieuwsgierig naar holistic pulsing en wil je eerst ervaren wat ik voor je kan betekenen? Boek dan eerst een kennismakingsmassage.

 

Je kunt de mogelijkheden bekijken en een afspraak boeken via mijn boekingspagina. In de boekingsmodule kun je zelf een afspraak via een externe website plannen.

 

Komt een andere dag of tijd je beter uit? App mij!

Locatie massage met holistic pulsing

Je bent welkom in mijn praktijk in Zevenaar. Het adres ontvang je bij de boeking.