Social media

Online zichtbaarheid is een prachtige manier om te laten zien wie jij bent, waar je voor staat, wat je doet en waar jij in gelooft. Het social media landschap is binnen no-time gegroeid tot een mega oerwoud waarin door de bomen het bos niet altijd meer goed te zien is.


Workshops social media: Instagram, Facebook & Canva

In een kleine groep kennismaken met de mogelijkheden die Instagram, Facebook of Canva te maken hebben. Persoonlijke begeleiding, ruimte voor vragen, actief aan de slag met je social media account. 

 

Voor zowel beginners als meer ervaren personen in de omgeving van Zevenaar.

Social media content uitbesteden

Zeg jij ja op een, of meerdere van deze punten:

  • Wil je uitleg hoe Facebook, Instagram of Canva werkt en hoe je dit inricht?
  • Zoek je inspiratie?
  • Ben je klaar met het geworstel 'Wat moet ik nu weer plaatsen?"
  • Geen tijd of zin om zelf nieuwe content te maken/plaatsen?
  • Ben je op dreef met je bedrijf en je wilt meer wilt focussen op datgeen waar jij goed in bent?
  • Wil je dat je social media content doorloopt in geval van vakanties, ziekte of tijdelijke uitval?

 

Ik help je met bovenstaande vraagstukken en bespreek graag je mogelijkheden.

Social media tips

Social media staat 24/7 aan, is continue in beweging en in verandering. Weet dat jij en jouw bedrijf dat niet hoeven. Balans is key, in ales wat je doet en wie je bent.

 

TIP 1. Neem zelf de regie over je social media in handen en bepaal hoe vaak en wanneer het van belang is om online aanwezig te zijn. 

TIP 2. Bepaal welk kanaal interessant is voor jouw doelgroep. Focus je eerst op 1 kanaal, liever volledige aandacht dan versnipperd en half aanwezig zijn op meerdere kanalen.

TIP 3. Zijn je contactgegevens makkelijk te vinden? Bekijk je bio / bedrijfsinformatie vanuit het oogpunt van je potentiële bezoeker.

Ik kan nog een hele lijst met waardevolle tips geven. Geïnteresseerd in een social media check up van je kanalen? Boek mij dan voor een 1 op 1 sessie waarbij ik je online activiteiten onder de loep neem en je met concrete handvatten en tips (weer) op weg help.