Contact met een overleden dierbare

De focus in dit consult ligt op het contact met een overleden dierbare.

  • Wil je weten hoe het met diegene is?
  • Wil je bevestiging van de vermoedens die je hebt in het contact met je dierbare?
  • Wil je rust ervaren en antwoorden op vragen die je nog hebt? 
  • Wil je de ruimte nemen voor je rouw en verdriet?

 

Voor dit consult neem je een foto of een voorwerp van de overleden dierbare mee. Dat vergemakkelijkt het contact maken met de spirit in de geestenwereld. De verbinding kunnen maken is altijd afhankelijk of de overleden dierbare open staat voor contact. 

 

Hoe ziet een consult eruit?

Via mijn gids(en) maak ik intuïtief contact met de energieën die bij je zijn. Alle ingevingen, beelden, boodschappen, zinnen noteer ik voor je en ik ga het gesprek met je aan. Je mag een opname van je consult maken zodat je deze later op je gemak kunt beluisteren. Je krijgt mijn aantekeningen mee.

 

Jij kijkt welke kaartendecks je aanspreken en trekt hier jouw eigen kaarten uit. Mijn ervaring is dat je kaarten ondersteunend zijn aan ons gesprek. Alles om jou meer rust, liefde en steun te geven.Tarieven tarot & orakel consult

Consult

Je investering voor een consult is €65,-. Vind je het spannend om alleen te komen, neem dan gerust iemand mee die je vertrouwt. Je mag een opname van de sessie maken en je krijgt notities mee.


Nieuw: cacao bij je tarot consult

Pure cacao is een prachtig product om je hart meer open te stellen en je te verbinden met je hart. Een hele fijne drank dat heel mooi past bij een kaartlegging.

Je kunt er voor kiezen om dit toe te voegen aan een consult. Samen met jou zet ik dan je intentie. Op basis van (plantaardige) melk & kruiden brouw je je warme drank. Tijdens je kaartlegging sip je er lekker van.

Jouw investering om cacao aan je tarot consult toe te voegen is €7,50.


Locatie consult

Een consult vindt persoonlijk plaats bij mij in Zevenaar.


Spreekt dit je niet aan en ben je meer op zoek naar een algemeen consult of wil je coaching? Boek dan een ander consult.

Disclaimer: ik doe geen legging voor een ander dan degene die bij mij aan tafel zit. Ook geef ik geen medische of gezondheidsadviezen. Raadpleeg hiervoor een specialist.