Coaching werk / studie / leven

Jouw focus tijdens dit consult ligt op de volgende stap in je werk, studie of je leven. Ben je klaar met de chaos in je hoofd en wil je ontdekken wat je belemmeringen zijn om jouw stappen te maken?

 

Hoe ziet een consult eruit?

Via mijn gids(en) maak ik intuïtief contact met de energieën die bij je zijn. Alle ingevingen, beelden, boodschappen, zinnen noteer ik voor je en ik ga het gesprek met je aan. Je mag een opname van je consult maken zodat je deze later op je gemak kunt beluisteren. Je krijgt mijn aantekeningen mee.

 

Jij kijkt welke kaartendecks je aanspreken en trekt hier jouw eigen kaarten uit. Mijn ervaring is dat je kaarten ondersteunend zijn aan ons gesprek. Je ontvangt ook tips, adviezen en uitnodigingen om jouw stappen te mogen maken. Zij geven je verlichting en rust. Alles wat jij nodig hebt en aan kan op dit moment.Tarieven tarot & orakel consult

Consult

Je investering voor een consult is €65,-. Vind je het spannend om alleen te komen, neem dan gerust iemand mee die je vertrouwt. Je mag een opname van de sessie maken en je krijgt notities mee.


Nieuw: cacao bij je tarot consult

Pure cacao is een prachtig product om je hart meer open te stellen en je te verbinden met je hart. Een hele fijne drank dat heel mooi past bij een kaartlegging.

Je kunt er voor kiezen om dit toe te voegen aan een consult. Samen met jou zet ik dan je intentie. Op basis van (plantaardige) melk & kruiden brouw je je warme drank. Tijdens je kaartlegging sip je er lekker van.

Jouw investering om cacao aan je tarot consult toe te voegen is €7,50.


Locatie consult

Een consult vindt persoonlijk plaats bij mij in Zevenaar.


Spreekt dit je niet aan en ben je meer op zoek naar een algemeen consult of om contact te maken met een overleden dierbare? Boek dan een ander consult.

Disclaimer: ik doe geen legging voor een ander dan degene die bij mij aan tafel zit. Ook geef ik geen medische of gezondheidsadviezen. Raadpleeg hiervoor een specialist.