Algemeen tarot & orakel consult

Voor dit consult mag je een gerichte vraag hebben. Je kunt ook open in een consult stappen en het op je af laten komen.

 

Hoe ziet een consult eruit?

Via mijn gids(en) maak ik intuïtief contact met de energieën die bij je zijn. Alle ingevingen, beelden, boodschappen, zinnen noteer ik voor je en ik ga het gesprek met je aan. Je mag een opname van je consult maken zodat je deze later op je gemak kunt beluisteren. Je krijgt mijn aantekeningen mee.

 

Jij kijkt welke kaartendecks je aanspreken en trekt hier jouw eigen kaarten uit. Mijn ervaring is dat je kaarten ondersteunend zijn aan ons gesprek. Je ontvangt ook tips, adviezen en uitnodigingen om jouw stappen te mogen maken. Zij geven je verlichting en rust. Alles wat jij nodig hebt en aan kan op dit moment.Tarieven tarot & orakel consult

Consult

Je investering voor een consult is €65,-. Vind je het spannend om alleen te komen, neem dan gerust iemand mee die je vertrouwt. Je mag een opname van de sessie maken en je krijgt notities mee.

 

Duo consult

Wil je weten hoe jullie relatie in elkaar zit? Wat heb je van elkaar te leren en te ontdekken? Dit kan een liefdesrelatie, vriendschaprelatie of werkrelatie zijn. Jullie investering samen is €100,-.

 

Houd er rekening mee dat een consult 60-75 minuten duurt. En dat alles wat besproken wordt veilig is en tussen ons blijft.

 

Samen een eigen consult

Wil je met tweëen komen en allebei een eigen reading laten doen? Ook dit mag en kan. In dit geval is de investering €60,- per persoon. 


Nieuw: cacao bij je tarot consult

Pure cacao is een prachtig product om je hart meer open te stellen en je te verbinden met je hart. Een hele fijne drank dat heel mooi past bij een kaartlegging.

Je kunt er voor kiezen om dit toe te voegen aan een consult. Samen met jou zet ik dan je intentie. Op basis van (plantaardige) melk & kruiden brouw je je warme drank. Tijdens je kaartlegging sip je er lekker van.

Jouw investering om cacao aan je tarot consult toe te voegen is €7,50.


Locatie consult

Een consult vindt persoonlijk plaats bij mij in Zevenaar.


Spreekt dit je niet aan en ben je meer op zoek naar een consult om contact te maken met een overleden dierbare of wil je coaching? Boek dan een ander consult.

Disclaimer: ik doe geen legging voor een ander dan degene die bij mij aan tafel zit. Ook geef ik geen medische of gezondheidsadviezen. Raadpleeg hiervoor een specialist.