Energetisch tarot & orakel consult

Voel je je soms onverklaarbaar moe nadat je met iemand gesproken hebt of uit een drukke ruimte komt? Heb je het idee dat je niet voluit stappen in je leven of carrière durft te nemen? Voelt het alsof je leven in de knoop zit?


Tijdens een energetisch tarot & orakelkaarten consult ontdek je waar je valkuil ligt, wat je energielek is en waar je trots op mag zijn.

 

Wat kun je met een energetisch tarot & orakel consult?

  • opsporen van blokkades
  • opruimen van blokkades
  • energielek ontdekken
  • inzicht in je probleem geven
  • jou in je eigen energie zetten
  • meer zelfvertrouwen geven
  • je krachtiger voelen
  • ontdekken wat van jou én wat van een ander is

 

Hoe ziet een consult eruit?

Je gaat zelf met de tarot & orakelkaarten aan de slag. Jij schudt en legt zelf de kaarten en aan de hand hiervan vertel ik wat zij je te vertellen hebben. Het kan zijn dat een overledene, je gids of iemand die je erg dierbaar is zich voor of tijdens je consult zich meldt met een boodschap voor jou. Ook tune ik op je in om te ontdekken hoe het komt dat je energie de vrije loop neemt.

Praktische energie handvatten

Je ontvangt ook handvatten en tips om thuis zelf te oefenen hoe je in je eigen energie blijft. Praktische en vooral simpele tools die makkelijk in het dagelijkse leven toepasbaar zijn.

Tarieven tarot & orakel consult

Consult

Je investering voor een consult is €55,-. Vind je het spannend om alleen te komen, neem dan gerust iemand mee die je vertrouwt.

 

Duo consult

Wil je weten hoe jullie relatie in elkaar zit? Wat heb je van elkaar te leren en te ontdekken? Dit kan een liefdesrelatie, vriendschaprelatie of werkrelatie zijn. Jullie investering samen is €55,-.

 

Houd er rekening mee dat een consult 60-90 minuten duurt. En dat alles wat besproken wordt veilig is en tussen ons blijft.

 

Samen een eigen consult

Wil je met tweëen komen en allebei een eigen reading laten doen? Ook dit mag en kan. In dit geval is de investering €50,- per persoon. 

Nieuw: cacao bij je tarot consult

Pure cacao is een prachtig product om je hart meer open te stellen en je te verbinden met je hart. Een hele fijne drank dat heel mooi past bij een kaartlegging.

Je kunt er voor kiezen om dit toe te voegen aan een consult. Samen met jou zet ik dan je intentie. Op basis van (plantaardige) melk & kruiden brouw je je warme drank. Tijdens je kaartlegging sip je er lekker van.

Jouw investering om cacao aan je tarot consult toe te voegen is €7,50.

 

Locatie consult

Een consult vindt persoonlijk plaats bij mij in Zevenaar. Wanneer, om wat voor een reden dan ook, je liever online een consult wilt, dan is dit ook mogelijk. Geef dit aan wanneer je een reading boekt.

Disclaimer: ik doe geen legging voor een ander dan degene die bij mij aan tafel zit. Ook geef ik geen medische of gezondheidsadviezen. Raadpleeg hiervoor een specialist.