Kleine impact, groots effect

Gepubliceerd op 24 april 2022 om 06:06

Stel je hart en je energie open en laat je nieuwsgierigheid toe. Ontmoetingen zijn nooit toevallig, ze gebeuren op het juiste moment.

 

Soms heb je van die ontmoetingen die je vullen met een onverklaarbaar fijn gevoel, ze geven je net dat beetje extra wat je net nodig hebt om een stap te maken. Zo ervaar ik dit althans de laatste weken. Wat aandacht geeft groeit. En wat je deelt, dat kan gezamenlijk gedragen worden.

 

Een van mijn recentere ontmoetingen heeft ertoe geleid dat ik dit nu met jou deel. Dat je hier terecht gekomen bent om mijn verhaal te lezen, je tijd en aandacht hiervoor vrijmaakt. Dank je wel. En hoewel ik het verhaal hier neergezet heb, gaat mijn dank ook uit naar de lieve personen die mij aangespoord hebben dit te doen.

 

Dankbaarheid en dankbaar zijn, iets kleins kan zoveel groots in beweging zetten. Ook ontmoetingen waar je in eerste instantie van schrikt, je (on)bewust pijn doen of schade aanbrengen. Hoe moeilijk en vreemd dit misschien klinkt, juist die ontmoetingen daar ben ik dankbaar voor en gun ik juist meer liefde. Zolang ik in mijzelf geloof, weet wie ik ben, mijn trilling hoog houd en niet terug val in hun oude patroon. Dat is mijn leerproces.


Ook uitspreken dat je klaar bent voor een volgende stap, je waardering en liefde uitspreekt naar degene die er voor je toe doen. Kleine stapjes met een groot effect. Zie het als kleine rimpel in de vijver wanneer je er steeds een steentje ingooit. Je ziet de eerste kringen ontstaan en je hebt geen idee hoever de rimpels zullen gaan reiken. Het is niet van belang hoe men erop reageert en of het wel of geen direct effect heeft. Wanneer je liefde, oprechte interesse en warmte deelt vanuit jouw innerlijk licht, dan laat je werkelijk zien wie jij bent. En hoef je je eigen licht niet te dimmen, voor niemand ♥️


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.