Ik werk met energie

Gepubliceerd op 1 maart 2023 om 08:54

De eerste keer dat ik dit voor mezelf hardop uit sprak, dat was zo vreemd en het voelde direct alsof ik nog meer in mezelf landde. Dit is wie ik ben, dit is wat ik doe. Ik geef licht, liefde en ruimte aan mezelf en anderen. Waarom duurde het 47 jaar voor ik dit hardop durf uit te spreken?

 

Ik weet het antwoord: oordelen. Mezelf veroordelen en mij door anderen laten veroordelen. Wat je niet ziet kan toch niet echt zijn? Wat je voelt, hoe ga je hiermee om? Op school werd het mij niet geleerd. Thuis wisten mijn ouders hier zelf geen raad mee. Waar krijg je dan een voorbeeld mee?

 

Er is geen verwijt en er valt niemand iets te verwijten. Mijn leven is precies gegaan zoals mag gaan en daar ben ik enorm dankbaar voor. De lessen die ik krijg, ze zijn er om mij te helpen. De mensen die ik ontmoet. Ze zijn er om mij liefdevol te spiegelen wat ik wel of wel ik juist niet nodig heb. Met een duidelijke reden: ik beslis wat ik ermee doe. En elke keuze die ik maak is goed.

 

Geloven in mijzelf, dit doe ik elke dag meer. Met elke reading die ik geef, met elk woord dat ik deel. Met laten zien wat liefde voor mij betekent en wat mijn aandeel hierin is. Dat hier oordelen en emoties bij komen kijken. Dat mag en dat is zo. Daarvoor ben ik hier. Om de oordelen en emoties van afstand te bekijken en ze voorbij te laten gaan.

 

Ik werk met energie en ik ben een medium. Dit voelt voor mij heerlijk en warm. Iedereen wordt geboren met een gave en iedereen heeft een eigen pad en manier om dit te ontdekken. Wat voor de een wel werkt, kan voor een ander totaal niet aanslaan. Geef niet op, blijf ontdekken en avonturieren. Omarm tegenslagen en neem ze mee, vier alle lichtpuntjes en hoogtepunten. Probeer van alles en haal eruit wat jij kunt gebruiken. Om jouw licht te laten stralen, er te zijn en vooral om met elkaar te verbinden. 

 

Liefde is alles en alles is liefde. Shine your bright light.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.