Liefde is echt alles

Gepubliceerd op 19 maart 2022 om 11:11

Liefde is alles, echt alles. Het is mijn basis waaruit alles voortvloeit. Geluk, verdriet, verwondering, verbazing, ontsteltenis, verdraagzaamheid, gemis, geduld, ongeduld. Liefde geeft vleugels, liefde verlamt en alles wat daar tussen zit, ik geniet ervan en mag er zijn.

Lachen en huilen, ze zitten zo dicht bij elkaar. Ik weet niet van te voren wanneer ik in een bulderende schaterlach uitbarst. Wel dat intense huilbuien in deze periode vlak onder mijn oppervlak liggen. Het is pure en rouwe liefde. Het is allebei een manier van ontladen, ruimte nemen en ruimte maken. Ze vormen het draagvlak om liefde te dragen.

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, wat met heel veel vallen en opstaan is gegaan, voel en ervaar ik intense dankbaarheid, warmte en openheid.

Voor het mogen delen van de liefde met de liefdes om mij heen, de vele bijzondere ontmoetingen en onverwachte magische sterren momenten die altijd precies komen wanneer ik het nodig heb ♥️

Love rules!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.