Mijn laatste week

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 06:57

En dan breekt mijn laatste week aan bij ZoMa Opleidingen. Eerlijk, ik heb geworsteld met de vraag of ik hier goed aan doe. Ik ben namelijk slecht in loslaten. Ik vind er niets aan en houd graag aan het bekende vast. De baan als social media content creator hier is een hele dynamische. Een die mij afgelopen jaar vaak op scherp heeft gezet en veel heeft doen leren.

 

Hoe advertenties werken, hoe je berichten inplant, welke hashtags en tags het beste werken. Vanuit wie je het beste content kunt plaatsen. Wat zijn waardevolle samenwerkingen geweest en hoe bereik je mensen werkelijk? Verbinding, met elkaar in gesprek zijn en elkaar zien. Prachtige elementen die aan de basis liggen van het maken en plaatsen van content.

 

Waarom ik dan toch besluit dit af te ronden en los te laten? Naast alle werkzaamheden werd ook mijn persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Alle informatie over spiritualiteit, holisme, trouw zijn aan hezelf, je licht laten branden, luisteren naar je intuïtie. Ook op mij heeft dit impact. Ben ik werkelijk bezig met mijn zielsmissie? Luister ik nog naar mijn hart?

 

Ja, vorig jaar was dit wel zo. Inmiddels heb ik zoveel inspiratie gekregen, mogen oefeningen met de materie, moeilijke stukken van mezelf aangekeken, doorleeft en omarmt. Ik heb tarot ontdekt, ben als trouwambtenaar aangenomen. En in dit kader past de jas als content creator voor 20 uur mij niet meer. Ook niet voor een kleiner aantal uren. Want loslaten, ja dat is moeilijk.

 

Ik ga met mijn eigen energie mee. Laat los en vertrouw op wat er komen gaat zonder echt zicht op een nieuwe stabiele basis. 

Stap voor stap. Eerste deze week afronden en overdracht met mijn lieve collega's doen. Papa komt volgende week en ik neem lekker de tijd om alleen met hem leuke dingen te doen.

 

Ondertussen ga ik in op de tekenen van mijn gidsen en de nieuwe kansen die op mijn pad komen. Op een paar mag ik nog stevig nee zeggen want daar heb ik ook nog een les in te leren. Zolang ik trouw blijf aan mezelf komt het goed. Daar geloof ik in.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.