Je onzeker denken hoort erbij

Gepubliceerd op 13 september 2022 om 09:43

Wat doe jij als je je onzeker denkt? Vanochtend werd ik wakker met een hoofd vol angsten. Ik merkte dat mijn denkwereld en de wil om controle te willen hebben, rustig aan door de krochten van mijn gedachten aan het wurmen waren.

Een aantal keren rustig en diep in- en uitademen gaven geen soelaas. Kletsen met de kinderen daarentegen wel. Wat een eerlijkheid en openheid ontving ik van ze toen ik mijn angsten en onzekerheden met ze deelde.

Ik kreeg de meest logische en simpele oplossingen aangeboden. Het sterkte mij en toen ik ook contact maakte met mezelf, voelde ik mijn innerlijke vlam branden. Zonder oordeel, in de stilte en rust, echter bedekt door overtuigingen die niet van mij zijn.

What to do? What to do? Als ik het niet weet, dan ga ik back to basic. Welk advies geef ik aan anderen? Nou, dan zal het vast ook goed advies voor mezelf zijn.

Verstillen, tarot en inspiratie kaarten erbij, intuïtief het deck uitzoeken en met een vraag in gedachten mijn inspiratiekaart trekken. En de uitkomst? Precies wat ik nodig heb en eigenlijk al weet vanuit mijn hart. Bye bye gekke gedachten. Note to me: vertrouw op je hart en intuïtie ♥️


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.