Energie zit in alles

Gepubliceerd op 5 mei 2022 om 17:34

Energie zit in alles. Tijd speelt geen rol hierin. Tijdens ons bezoek aan het oorlogsmuseum in Overloon word ik mij hier bewust van. De energie van de oorlog en de strijd die in Overloon geleverd is, is nog voelbaar als je er voor openstaat.

Niet alleen ik reageer erop. Ook zoonlief en onze logeerhond Lucky voelen haarfijn de verschillende energievelden. Zo trots op onze lieverd dat hij intuïtief weet wat Lucky nodig heeft.

Noël pakt een momentje rust met hem. Hij zakt door zijn knieën om op gelijke hoogte te zijn, geeft hem een warme knuffel en telepathisch stelt hij Lucky gerust. Ik sta erbij, kijk ernaar en voel de rust in Lucky indalen.

Prikkels zijn overal. Bij jezelf blijven, je veilig voelen, weten wat je grenzen zijn en iemand die je zo een knuffel geeft. Ik geloof niet dat ik dan nog heel veel nodig heb đŸ¥°


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.