Ik herken mijn eigen gezicht niet

Gepubliceerd op 22 september 2022 om 19:21

‘Ik herken mijn eigen gezicht niet in de spiegel.’ zeg ik vandaag tegen een vriendin. ‘Ik voel me zo goed, jong, energiek maar dat gezicht dat mij aankijkt, ik herken haar niet’.

‘Dees, je straalt! Je hebt je flow te pakken en je doet echt waanzinnig leuke dingen waar je van geniet. Het past zo goed bij je ♥️’

Mijn hoofd vindt daar wat van, mijn gevoel is zo blij! Het is niet de eerste keer in mijn leven dat ik in mijn juiste energie zit. Mijn hoofd wil mij behoeden voor pijn. En dat mag en mijn gevoel begrijpt dit ook.

Geweldig hoe ik een jaar geleden van lieve Marjolein alle kansen kreeg bij ZoMa Opleidingen. Naast enorm leuke, leerzame en gezellige ervaringen mag ik weer verder op mijn pad en ga ik nog een paar hele fijne dagen maken met de grootste hart lieverds van collega’s.

Ik heb werkelijk geen idee wat ik de afgelopen twee maanden allemaal in gang heb gezet en waar ik naartoe ga.

Ik ben zo dankbaar voor de warme & veilige omgeving die Celine mij geeft tijdens haar cursussen. Echt next level ontwikkeling ✨

Naast mijn heerlijke gezin, familie, vrienden en collega’s hebben onder andere Barbara, Marielle en Injo mij geholpen alles in mij te omarmen en los te laten wat mij niet meer dient.

Fijne tips over ondernemerschap ontvang ik van lieverd Nicole.

De nieuwe uitdagingen liggen voor mij als trouwambtenaar bij gemeente Zevenaar, een ladiesnight in oktober bij Movie Unlimited en alle tarot reading, Reiki behandelingen en massages die ik nog mag doen.

Niet te veel nadenken lieve allemaal, vooral lekker veel doen! Ga erop uit, val een, twee, drie of meer keren. En sta weer op. Wees niet bang en laat het leven op je afkomen. Je kunt elk moment beslissen.

Jaja, ik lijk makkelijk te praten nu, maar ben eigenlijk ook best een bange poeperd hoor!

Ps: die andere leukerd op de foto is Nicole, ook zo’n geweldig mensch 🫶


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.