Mijn laatste week

En dan breekt mijn laatste week aan bij ZoMa Opleidingen. Eerlijk, ik heb geworsteld met de vraag of ik hier goed aan doe. Ik ben namelijk slecht in loslaten. Ik vind er niets aan en houd graag aan het bekende vast. De baan als social media content creator hier is een hele dynamische. Een die mij afgelopen jaar vaak op scherp heeft gezet en veel heeft doen leren.

Lees meer »

Je onzeker denken hoort erbij

Wat doe jij als je je onzeker denkt? Vanochtend werd ik wakker met een hoofd vol angsten. Ik merkte dat mijn denkwereld en de wil om controle te willen hebben, rustig aan door de krochten van mijn gedachten aan het wurmen waren.

Lees meer »

Happy

Van de week kreeg ik uit mijn dagboek de vraag: “Wanneer voelde je voor het laatst echt gelukkig?” Midden in de hectiek van de week was de vakantie in Valencia met lief en de kinderen het eerste wat ik mij herinnerde.

Lees meer »

Energie zit in alles

Energie zit in alles. Tijd speelt geen rol hierin. Tijdens ons bezoek aan het oorlogsmuseum in Overloon word ik mij hier bewust van. De energie van de oorlog en de strijd die in Overloon geleverd is, is nog voelbaar als je er voor openstaat.

Lees meer »

Ready to rumble

"Heb je er zin in, ben je er klaar voor?" vraag ik zoonlief op weg naar een uurtje padsen. Als warming-up stel ik voor om er samen hardlopend heen te gaan. Boem! Zoonlief let niet op en struikelt over zijn eigen benen en ligt krijsend en huilend op de grond.

Lees meer »

Liefde is echt alles

Liefde is alles, echt alles. Het is mijn basis waaruit alles voortvloeit. Geluk, verdriet, verwondering, verbazing, ontsteltenis, verdraagzaamheid, gemis, geduld, ongeduld. Liefde geeft vleugels, liefde verlamt en alles wat daar tussen zit, ik geniet ervan en mag er zijn.

Lees meer »

We love orakelkaarten

Een kaartje trekken zweverig? Voor ons niet. Er zijn talloze manieren om met orakel- en inspiratiekaarten om te gaan. En het allerleukste is dat je helemaal zelf mag bepalen wat het beste bij jou past.

Lees meer »